Sociëteitslustrum 50 jaar Cantil

Op 5 april is het precies 50 jaar geleden dat Sociëteit Cantil werd geopend. Om dit heugelijke feit te vieren, willen wij u uitnodigen om dit te vieren op vrijdag 2 juni 2017 op Sociëteit Cantil, Stadsbrink 373 te Wageningen. Lees meer voor de precieze invulling van deze avond.
Lees meer

Zingende Tractor

De Zingende Tractor heeft dit jaar weer drie optredens, waarbij op vrijdag 7 april 2017 speciaal de reünisten zijn uitgenodigd. De voorstelling zonder pauze begint om 20.00 uur maar u kunt al plaatsnemen om 19.30 uur.
Lees meer

Reünisten enquête

Naar aanleiding van het afgelopen jaarcommissarisdiner is een vrijblijvende enquête opgesteld voor alle Reunisten der K.S.V. St. Franciscus. Het doel van deze enquête is om te peilen of er animo onder de Reünisten is om in contact te komen met de huidige Leden en Reünisten werkzaam in dezelfde branche.
Lees meer

Jaarcommissarissendiner 2016

Op 4 november aanstaandenn organiseren we weer het jaarlijkse Jaarcommissarissendiner. Alle jaarcommissarissen zijn hiervoor van hart uitgenodigd en hebben hiervoor een email ontvangen. Geen email ontvangen, maar ben je wel jaarcommissaris? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten op secretariaat@verenigingoudfranciscanen.nl.
Lees meer

Lustrum XXI

Het is alweer tijd voor het 21e lustrum. Uiteraard zijn er vele activiteiten georganiseerd waarover de VOF u op de hoogte zal houden. De lustrum commissie heeft alvast een website opgezet die over de activiteiten op de hoogte houdt.
Lees meer

Zelf uw gegevens beheren

In de nieuwe Mijn Franciscus omgeving kunt u zelf uw gegevens beheren. Login en controleer nu of uw gegevens kloppen.
Lees meer


Copyright © 2014 KSV Franciscus. Alle rechten voorbehouden